Your address will show here +12 34 56 78

Er du sund indeni?

Bliv undersøgt for åreforkalkning 

og få hjælp til at mindske din risiko for blodpropper.

  • Text Hover

Risikoprofil

Vi ultralydsskanner begge halspulsårer for åreforkalkning og kontrollerer dine kolesterol- og blodsukkertal. Vi rådgiver dig ud fra resultaterne.


Læs mere

Hjertesund m. arb. test

Afklarer dit hjertes funktion i forbindelse med fysisk arbejde og giver dig vished for, om dit hjerte fungerer godt nokEr til dig, der vil kende dit hjertes kapacitet, samt om du fx kan tåle at motionere mereHar til formål at afdække dit hjertes funktion samt evt. forstadier til blodproppe...


Læs mere

Speciallægekonsultation

Speciallægekonsultation hos kardiolog For dig der har en henvisning fra egen læge og ønsker hurtig undersøgelseHar til formål at afdække kendte hjertesymptomer


Læs mere

Udvidet risikoprofil

Risikoprofil inkl. ultralydsskanning af hovedpulsåren for udposninger. En udposning giver oftest ingen symptomer, men er potentielt livsfarlig, hvis den brister.


Læs mere

Hovedpulsåreskanning

Vi ultralydsskanner vi din hovedårer for åreforkalkning og kontrollerer dine kolesterol- og blodsukkertal. Vi rådgiver dig ud fra resultaterne.


Læs mere

Kredsløbsundersøgelse

Speciallægekonsultation: Kredsløbsundersøgelse Er til dig, der har smerter i benene fx når du går eller om natten, har kolde ben eller fingre, har sår på benene, som har svært ved at hele eller smerter i armene, når du bevæger dem meget. Har til formål at afdække om åreforkalkning er års...


Læs mere

Hjertesund

Denne undersøgelse er relevant, hvis du har tendens til åndenød, besvimelse eller hjertebanken. Også relevant for dig, der vil vide om du kan tåle at motionere mere.


Læs mere

Livsstilssamtale

En samtale omhandlende din livsstil med henblik på optimering af denne. Vi kommer blandet andet omkring dine motionsvaner, din kost, din tobak og dine alkoholvaner. Blodprøver, kolesteroltal og langtids-sukkertal. Varighed: 30 min.


Læs mere

Sundhed i virksomheden


Læs mere

Vi vil forebygge blodpropper

Forebyggelse

Få gode råd til, hvad du kan gøre ved din risiko for blodpropper

Undersøgelser

Bliv klogere på de forskellige undersøgelser CardioLab tilbyder

Bestil tid

Bestil tid til undersøgelse med det samme