Your address will show here +12 34 56 78

Kredsløbsundersøgelse

Har du vindueskikker ben, altså ondt i benene?

Er til dig, der har smerter i benene fx når du går eller om natten, har kolde ben eller fingre. Du bør blive undersøgt, hvis du har et eller flere af nedenstående symptomer: 

 -  Smerter i benene, når du går

 -  Smerter i benene om natten

 -  Sår på benene, der har svært ved at hele

 -  Kolde ben

 -  Smerter i armene, når du bevæger dem meget

 -  Kolde, hvide fingre


Undersøgelsen har til formål at afdække om åreforkalkning er årsagen til dine gener . Ubehandlede smerter i arme og ben som følge af åreforkalkning kan i værste fald føre til koldbrand og amputation. Men opdages åreforkalkning i tide kan du med ændret livsstil, mere motion og evt. kolesterolmedicin eller anden behandling mindske dine gener og minimere din risiko for alvorlige komplikationer. CardioLab’s undersøgelse afdækker og lokaliserer åreforkalkning, og giver dig anvisninger til, hvordan du forebygger bedst.

  • Text Hover

Risikoprofil indeholder

Ultralydsscanning af benenes pulsårer – afdækker åreforkalkning (plaque) i benene.


Kontrol af fodpulse på begge fødder (og evt. ankelblodtryksmåling)


Blodprøver – kolesteroltal og blodsukker m.m.


Spørgeskema om livsstil, medicin, tidligere sygdomme samt arvelig belastning.


Personlig vejledning.

Sådan foregår undersøgelsen

Ultralydsundersøgelsen af pulsårerne i ben eller arme foregår uden på huden og gør ikke ondt. Skanningen bliver foretaget af en af CardioLab’s sonografer. Efter ultralydsskanning og kontrol af fodpulse (og evt. ankelblodtryksmåling) bliver du informeret af CardioLab’s sonograf. 


Speciallægens vurdering og anbefaling

På baggrund af det spørgeskema, du har udfyldt, dine symptomer, blodprøver og evt. blodtryksmåling samt skanning giver lægen dig en samlet skriftlig vurdering af din situation med resultaterne fra undersøgelsen samt anbefalinger til, hvad du bør gøre. Rapporten får du på mail inden for ca. 14 dage efter skanningen.Risikoprofil – forebyggende undersøgelse for åreforkalkning 
PRIS: 2.995 kr. 
(fritaget moms)