Your address will show here +12 34 56 78

Hold fast i din nye livsstil!

Det er lettere at nå målet sammen

LIvsstil handler om mange små ændringer i hverdagen. Hos CardioLab tror vi ikke på store omvældtninger. Det tager tid, og over tid, så giver små justeringer stor effekt. Det kan være kostændringer eller motionsændringer.


Derfor tilbyder vi livsstilsamtaler med fokus på kost eller motion. Du kan saktens vælge at tage samtalen om i forbindelse med en rask travetur.


  • Text Hover
Sådan foregår undersøgelsen

Der vil blive taget en blodprøve ved en priktest i fingeren. Ud fra blodprøven fås kolesteroltal (LDL, HDL, TRI og total kolesterol) samt langtidsblodsukker. Ud fra blodværdierne er det muligt at se ændringer i livsstil både hvad gælder kost og motion.


Specialsygeplejerskens vurdering og anbefaling

Specialsygeplejersken vil ud fra spørgeskema og blodprøve sammen med dig nå frem til hvordan du bedst kan fastholde den livsstil, som du søger imod. Det er også muligt at få rådgivning i hvordan du træner bedst muligt ud fra dine forudsætninger. Vores udgangspunkt er at starte langsomt. 


Det går helt sikker godt

Carsten Jensen, tidligere professionel fodboldspiller, ved hvor vigtigt det er at motionere forsigtigt, så der ikke kommer skader og lysten er intakt. “Det bliver ikke til meget fodbold, hvis ikke hele holdet er med. Det gælder også, når vi gå-træner sammen” siger Carsten, som har god erfaring med at få nybegyndere i gang, så det bliver hyggeligt.

 

Livsstilsamtale om kost inkl. blodprøve
PRIS: 795 kr. (fritaget moms)