Your address will show here +12 34 56 78

Udvidet risikoprofil

Forebyggende helbredsundersøgelse for åreforkalkning

Udvidet risikoprofil afdækker tidlige forstadier til blodpropper. Undersøgelsen viser, om du har begyndende åreforkalkning i dine pulsårer og i givet fald, hvor meget i forhold til, hvad der er normalt for din alder. Undersøgelsen afdækker også, om du har udposninger på hovedpulsåren (aorta). Udposninger kan potentielt være livsfarlige, hvis de brister.

  • Text Hover
  • Text Hover
Den udvidede risikoprofil indeholder

Ultralydsskanning for åreforkalkning i halspulsårerne – dermed afdækkes din risiko for at få åreforkalkningsrelaterede blodpropper både på kort og lidt længere sigt.


Ultralydsskanning af hovedpulsåren (aorta) for farlige udposninger eller begyndende tegn herpå.


Blodprøver – kolesteroltal, blodsukker m.m.


Spørgeskema om livsstil, medicin, tidligere sygdomme samt arvelig belastning.


Personlig rapport med resultatet af undersøgelsen samt speciallægens vurdering og anbefaling.

  • Text Hover
Sådan foregår undersøgelsen

Selve ultralydsskanningen af pulsårerne foregår uden på huden og gør ikke ondt. Den bliver foretaget af en af CardioLab’s sonografer. Undersøgelsen inkl. blodprøver tager ca. 30 minutter.


Speciallægens vurdering og anbefaling

Resultaterne fra ultralydsundersøgelsen samt blodprøver og spørgeskema danner grundlag for den samlede personlige rapport, som CardioLabs speciallæger i hjerte-karsygdomme udfærdiger til dig. Rapporten indeholder resultaterne af undersøgelsen samt speciallægens vurdering af din situation og anbefalinger til, hvad du bør gøre herfra. Du modtager din personlige rapport på mail indenfor 14 hverdage efter undersøgelsenRisikoprofil – forebyggende undersøgelse for åreforkalkning 
PRIS: 3.495 kr. 
(fritaget moms)